Zadnje objave

Izvedba del v sklopu izgradnje kanalizacijskega sistema po posameznih kanalih, februar 2022

KANALIZACIJSKI SISTEM PREVALJE A:
 
Kanal K1 – Izvedena so vsa dela v dolžini 461,51 m od predvidenih 467,00 m. V mesecu februarju je bil izveden tehnični pregled objekta in s tem uspešno pridobljeno uporabno dovoljenje.
 
Kanal KR – Izvedena so vsa dela v dolžini 168,87 m od predvidenih 168,30 m. V mesecu februarju je bil izveden tehnični pregled objekta in s tem uspešno pridobljeno uporabno dovoljenje.
 
Kanal K3 – Izvedena so vsa dela v dolžini 965,15 m od predvidenih 973,10 m. V mesecu februarju je bil izveden tehnični pregled objekta in s tem uspešno pridobljeno uporabno dovoljenje.

Kanal L0 – Izvedena so vsa dela v dolžini 450,21 m od predvidenih 453,90 m. V mesecu februarju je bil izveden tehnični pregled objekta in s tem uspešno pridobljeno uporabno dovoljenje.

Kanal C in W – Izvedena so vsa dela v dolžini 943,36 m od predvidenih 963,70 m. V mesecu februarju je bil izveden tehnični pregled objekta in s tem uspešno pridobljeno uporabno dovoljenje.

R-2 objekt – Zaključena so vsa gradbeno obrtniška dela. V mesecu februarju je bil izveden tehnični pregled objekta in s tem uspešno pridobljeno uporabno dovoljenje.
 
RUB bazen – Zaključena so vsa gradbeno obrtniška dela. V mesecu februarju je bil izveden tehnični pregled objekta in s tem uspešno pridobljeno uporabno dovoljenje.

 

KANALIZACIJSKI SISTEM PREVALJE B:

Kanal BA – Izvedena so vsa dela v dolžini 393,61 m od predvidenih 515,60 m. V mesecu februarju je bil izveden tehnični pregled objekta in s tem uspešno pridobljeno uporabno dovoljenje.
 
Kanal BB – Izvedena so vsa dela v dolžini 146,51 m od predvidenih 205,14 m. V mesecu februarju je bil izveden tehnični pregled objekta in s tem uspešno pridobljeno uporabno dovoljenje.
 
Kanal BP – Na kanalu se ne bodo izvajala nobene aktivnosti.

Kanal D – Izvedena so vsa dela v dolžini 530,45 m od predvidenih 559,20 m. V mesecu februarju je bil izveden tehnični pregled objekta in s tem uspešno pridobljeno uporabno dovoljenje.
 
Prevalje P-1 –  Izvedena so vsa dela, vključno z vgrajeno opremo, črpališče je v funkciji.

Prevalje P-2 –  Izvedena so vsa dela, vključno z vgrajeno opremo, črpališče je v funkciji.

Prevalje P-3 –  Izvedena so vsa dela, vključno z vgrajeno opremo, črpališče je v funkciji.

Prevalje P-4 –  Izvedena so vsa dela, vključno z vgrajeno opremo, črpališče je v funkciji.

Podvrtavanje –  Izvedeno v sklopu trase BA in BB, K3 v območju rondoja, podvrtavanje na kanalu D je odpadlo, izvedeno HDD vrtanje za P-2 in P-3.

Odcepi za hišne priključke –  So izvedeni v sklopu posameznih tras.